dinsdag 29 april 2014

Benefiet voorstelling

Warre Borgmans, de bekende acteur, is de peter van Joostens.
Op donderdag 19 juni geeft hij een voorstelling “ Eindelijk Hamlet” in CC Schoten – zaal de kakelaar.
In dit theaterstuk zweeft Warre Borgmans tussen humor en drama, realiteit en fantasie. Feiten over shakespeares ' Hamlet' worden vlot verweven met anekdotes over zijn eigen leven. Dat Warre ook enorm goed kan vertellen, maakt het allemaal nog zoveel beter. Als je graag lacht, is dit stuk zeker een aanrader!
En naast het bijwonen van een geweldige avond, waar je trouwens onze voelschorten kan bewonderen, steun je ook nog eens tal van prachtige projecten!
De opbrengst van deze avond komt volledig ten goede aan de organisatie van activiteiten en projecten voor onze bewoners!
Één van deze gefinancierde projecten is een volledig uitgebouwd “belevingscircuit” voor onze dolende bewoners.
Binnen enkele maanden kunnen zij dankzij uw steun, ontspannen en genieten van voelwanden, lichtgevende kubussen, waterzuilen, diafragma projecties, natuurgeluiden en belevingshoeken!
Dus met z'n allen naar CC schoten – zaal de kakelaar op 19 juni om 20u.
Tickets kosten 15 € in voorverkoop en 17€ aan de kassa.
Je kan tickets kopen aan het onthaal van Joostens ( elke werkdag tussen 9 en 15u) of je kan telefonisch reserveren 03/384.56.05 of via mail helga.maeyens@zna.be, mits overschrijving op het rekeningnummer BE 78 0910 1768 8886 met de vermelding “ Hamlet en het aantal personen”. De kaarten kan je dan de avond zelf ophalen aan de kassa.
Hopelijk zie ik u allen dan!
Alvast nen hele dikke merci namens mezelf en al mijn bewoners!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten