zondag 9 augustus 2015

Een nieuwe horizont tegemoet

Dat ik gebeten ben door alles wat met dementie te maken heeft, zullen jullie ondertussen al wel weten.
Dementie en voornamelijk , de begeleiding en bejegening van mensen met dementie, is mijn stokpaardje en mijn grote drive.
Het is die gedrevenheid die ervoor gezorgd heeft dat ik binnenkort een nieuwe uitdaging op professioneel gebied zal aangaan.
Vanaf 1 september ga ik aan de slag in het expertise centrum dementie voor de regio Antwerpen – Mechelen als dementie – expert.
Dat wil zeggen dat ik overal , waar ze maar willen, vormingen zal geven over dementie.
Ik zie dit als een ongelooflijke uitdaging en hoop dat ik op die manier heel wat mensen kan aanwakkeren met mijn vuur ; )
Ik hoop dat ik op die manier de wereld van mensen met dementie toch een klein beetje kan (bij)sturen zodat hun kwaliteit van leven toeneemt, voor minder ga ik niet.
Uiteraard wil dit ook zeggen dat ik met heel veel pijn in mijn hart Joostens vaarwel zeg.
Dit betekent zeker en vast niet dat ik mijn bewoners nooit meer zal zien!
Ik zal hen nog regelmatig bezoeken en leuke dingen met hen ondernemen, dat weet ik heel zeker, ze liggen me te nauw aan het hart!
Mijn blog houdt ook niet op te bestaan. Via deze weg hou ik jullie op de hoogte van de wereld van dementie zoals hij is.
Ik zal met heel wat experts in aanraking komen en zelf nog heel veel leren over dementie en dat wil ik heel graag met jullie blijven delen!

2 opmerkingen:

  1. Veel succes met je nieuwe job Nadia, je gaat dat super doen!!
    Groetjes, Marijke (dochter Nicole L.)

    BeantwoordenVerwijderen